Folii de protecție

Solară și Mecanică pentru Ferestre și Geamuri auto

Categorii de folii

Toate cerințele de protecție sunt acoperite de foliile pe care le deținem în portofoliu

Securitate Securitate

Foliile de securitate, antiefracție și rezistență la atac manual sunt special destinate protecției de valori și prevenirii pătrunderii în interior.

Mai multe

Siguranță Siguranță

Foliile de siguranță nu lasă sticla să se împrăștie și vă protejează de cioburi în caz de accidente, calamitate, efracție etc.

Mai multe

Auto Auto

Asigură intimitate, design, protecție solară împotriva supraîncălzirii interiorului mașinii, protecție împotriva radiațiilor UV ce afectează șoferii profesioniști etc.

Mai multe

Performanță Energetică Performanță Energetică

Foliile solare îmbunătățesc performanța energetică a clădirilor, reducând considerabil cheltuielile cu energia electrică consumată pentru răcire sau încălzire.

Mai multe

Confort Termic Confort Termic

Foliile solare optimizează confortul termic atât la locul de muncă cât și acasă lăsând lumina să treacă dar filtrând radiațiile care produc încălzire.

Mai multe

Confort Vizual Confort Vizual

Foliile solare reduc efectul deranjant de orbire directă sau prin reflexia din monitorul calculatorului prin reorientarea și respingerea razelor puternice ale soarelui.

Mai multe

Protecție UV Protecție UV

Protejează pielea umană sensibilă la radiații UV dăunătoare și previn decolorarea obiectelor de valoare din interiorul clădirilor.

Mai multe

Decorativ-funcțional Decorativ-funcțional

Foliile decorative dau o notă de stil și intimitate spațiilor interioare prin acoperire parțială sau totală cu modele geometrice sau efect de sablare.

Mai multe

Anti Graffiti Anti Graffiti

O măsură foarte eficientă de protecție împotriva vandalismului în spații publice (stații de autobuz, metrou, gări, centre comerciale etc.)

Mai multe