Folii Confort termic

Controlul temperaturii la interior

Foliile noastre solare previn pătrunderea energiei solare prin ferestrele clădirilor. Reduc cantitatea de energie solară care pătrunde în clădiri la un nivel confortabil.

Ajută la controlarea temperaturii interioare, îmbunătățesc confortul termic în interiorul clădirilor.

Supraîncălzirea clădirilor în zilele calde de vară reprezintă o problemă generală, putând apărea efectul de seră.

Caracteristici ale foliei
pentru confort termic

Foliile noastre solare previn pătrunderea energiei solare prin ferestrele clădirilor.

Ele ajută la controlarea temperaturii interioare, îmbunătățesc confortul termic în interiorul clădirilor, reduc cantitatea de energie solară care pătrunde în clădiri la un nivel confortabil.

Supraîncălzirea clădirilor în zilele calde de vară reprezintă o problemă generală, putând apărea efectul de seră.

Clădirile sunt încălzite de mai multe surse de căldură: iluminat, echipamente electrice, persoanele din clădiri și de soare. Se știe că energia solară este așa de puternică încât clădirile pot să se încălzească foarte repede.

Aparatele de aer condiționat reprezintă o soluție la această problemă, însă temperatura din interiorul clăririlor nu va fi uniformă, în unele locuri va fi satisfăcătoare, în altele prea cald sau prea rece.

Deasemenea energia solară încălzește în mod direct și suprafețele ușilor, pereților și mobilei.

Astfel, persoanele sunt expuse direct atât la căldura emanată de energia solară, cât și la cea emisă de obiectele din jur.

O metodă economică pentru a reduce supraîncălzirea clădirilor este folosirea foliilor solare.

Exemple de folii pentru confort termic

Gama Silver asigură eficiență maximă la prețuri competitive. Foliile Silver asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%, făcându-le unele dintre cele mai rentabile folii de geam existente. Asigură intimitate pe durata zilei.

Foliile noastre Silver sunt alegerea de succes pentru proiectele de tip comercial atunci când clientul caută un efect vizual puternic, respingerea eficientă a căldurii și cea mai rapidă amortizare a investiției.

Folia Cold Steel este soluția ideală pentru a reduce căldura și efectul de orbire fără a avea efect de oglindă. Prezintă o culoare neutră, o excelentă respingere a energiei solare și oferă o remarcabilă protecție UV, blocând 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

Foliile Solar Bronze au un aspect arămiu deosebit integrându-se perfect în arhitectura urbană. Foliile Solar Bronze asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%, făcându-le soluția ideală atât pentru proiecte rezidențiale cât și comerciale. Fabricate prin tehnologie de vârf, foliile Solar Bronze reduc transferul radiațiilor electromagnetice și asigură intimitate pe durata zilei.

Folia Titan este soluția ideală pentru a reduce căldura și efectul de orbire fără a avea efect de oglindă. Prezintă o culoare neutră, o excelentă respingere a energiei solare și oferă o remarcabilă protecție UV, blocând 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

Gama Opti Tune este o folie dual reflexivă ideală atât pentru proiecte rezidențiale cât și proiecte comerciale ample. Foliile OptiTune asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%.