Folii Siguranță

Folii multistrat de securitate și siguranță

Foliile noastre de siguranță sunt renumite pentru claritatea și acuratețea optică.

Acestea sunt rezultatul folosirii poliesterului de foarte bună calitate, a adezivului special și a procesului de fabricație în atmosferă controlată.

Foliile noastre de siguranță nu se îngălbenesc în timp.

Caracteristici ale
foliei de siguranță

Legal

Conform legislației în vigoare foliile noastre de siguranță sunt agrementate și omologate în România și sunt acreditate conform standardelor internaționale din domeniul protecției geamurilor.

Foliile de siguranță sunt autorizate de ICECON S.A. conform normativului european EN 12600 clasa 1B1 și 2B2.

Deținem Agrementul Tehnic nr. 016-06/463-2014 și Avizul Tehnic aferent emis de CTPC.

Procesul de fabricație este în conformitate cu cerințele sistemului de management al calității ISO 9001.

Foliile noastre sunt în conformitate cu prevederile H.G. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului.

Nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu O.G. 91/1992 și Legea 608/2001.

Condițiile de garanție se asigură în conformitate cu prevederile O.G. 21/1992, Legea 449/2003, cu modificările ulterioare.

Folii de siguranță firma noastră s-a specializat în distribuția foliilor multistrat de securitate și de siguranță.

Foliile noastre de siguranță sunt renumite pentru claritatea și acuratețea optică. Acestea sunt rezultatul folosirii poliesterului de foarte bună calitate, a adezivului special și a procesului de fabricație în atmosferă controlată.

Foliile noastre de siguranță nu se îngălbenesc în timp. Ele sunt fabricate cu diferite grosimi 4, 5, 7 și 8 Mil (1 Mil=1 inch/1000; 1 Mil=25 microni) pentru a răspunde la diferite nivele de securitate. Se livrează în suluri cu lățimi de 1524 mm, 914 mm, 1220 mm sau 1830 mm.

Foliile de siguranță au fost concepute pentru a proteja oamenii și bunurile de cioburile de sticlă în urma spargerii accidentale sau vandalismului.

Folia de siguranță aderă din interior pe geam, se comportă ca un strat protector fixând cioburile și așchiile în cazul spargerii geamului.

Foliile pentru siguranță sunt confecționate dintr-unul sau mai multe straturi rezistente, transparente, de folii din PET, laminate împreună într-o varietate de structuri.

O parte a foliei este acoperită cu un adeziv extrem de puternic, care se aplică pe suprafața interioară a sticlei, pe când partea exterioară (dinspre cameră) este protejată cu un înveliș special rezistent la zgâriere.

Folia noastră ajută la protecția împotriva leziunilor și pagubelor materiale prin aderarea fermă a cioburilor de sticlă la folie, micșorând dispersia fragmentelor și așchiilor, salvând vieți și protejând bunurile.

Gama de folii de siguranță transformă zona cea mai vulnerabilă și amenințată a căminului și locului tău de muncă într-un mediu mai sigur. Instalarea foliei adecvate poate micșora pericolul leziunilor provocate de geamuri în urma unor loviri, ciocniri, explozii sau calamități.

Aplicarea adecvată a foliei oferă o protecție generală pentru copiii care se împiedică într-o ușă de sticlă, sau aruncă o minge prin fereastră.

În centrul orașului, unde sunt o mulțime de clădiri cu fațadă din sticlă și vitrine de magazine, pericolulul unui atac terorist, vandalism și jaf necesită cel mai ridicat grad de protecție.

În zone cu potențial ridicat de explozie cum ar fi rafinăriile, rezervoarele de gaz și zonele industriale, foliile de siguranță pot oferi o mai bună protecție.

În regiunile amenințate permanent de calamitățile naturale: uragane, furtuni, cutremure, foliile de siguranță pot salva vieți.

Foliile combinate sunt folii care îmbină proprietățile de siguranță și antiefracție cu cele de protecție solară.

Gama noastră de folii de siguranță include și folii care prevăd un control semnificativ al căldurii solare respingând radiația infraroșie IR, contribuind la eficiența energetică și la reducerea costurilor.

Se reduce la minim efectul de orbire, se neutralizează punctele calde sporind confortul și productivitatea.

Aceste folii oferă deasemenea o protecție împotriva efectelor nedorite ale razelor ultraviolete.

Radiațiile UV constituie principala cauză a decolorării mobilierului și tapițeriei din cămine și birouri, fiind și principala cauză a problemelor dermatologice. Foliile resping până la 99% din radiațiile UV.