Folii Confort vizual

Reducerea efectului de orbire

Razele solare pot cauza reflexii nedorite pe sufrafețele obiectelor, apărând efectul de orbire.

Aplicarea foliilor noastre solare poate reduce cu până la 95% reflexiile nedorite, permițând în același timp luminii naturale să pătrundă prin geam.

Foliile noastre solare reprezintă o soluție mai ieftină și eficientă în comparație cu alte metode tradiționale de umbrire.

Caracteristici ale foliei
pentru confort vizual

Razele solare pot cauza reflexii nedorite pe sufrafețele obiectelor, apărând efectul de orbire.Pentru a reduce efectul de orbire este necesar reducerea cantității de lumină visibilă transmisă prin geam.

Aplicarea foliilor solare poate reduce cu până la 95% reflexiile nedorite, permițând în același timp luminii naturale să pătrundă prin geam. Aceste folii devin eficiente deja din momentul instalării lor.

Aplicarea foliilor solare poate reduce cu până la 95% reflexiile nedorite, permițând în același timp luminii naturale să pătrundă prin geam. Aceste folii devin eficiente deja din momentul instalării lor.

Foliile noastre solare aduc o serie și de alte beneficii, cum ar fi filtrarea a până la 99% a radiației UV. Razele UV reprezintă un factor important în procesul de decolorare, dar poate avea și efecte dăunătoare asupra pielii.

Exemple de folii pentru confort vizual

Gama Silver asigură eficiență maximă la prețuri competitive. Foliile Silver asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%, făcându-le unele dintre cele mai rentabile folii de geam existente. Asigură intimitate pe durata zilei.

Foliile Silver sunt alegerea de succes pentru proiectele de tip comercial atunci când clientul caută un efect vizual puternic, respingerea eficientă a căldurii și cea mai rapidă amortizare a investiției.

Folia Cold Steel este soluția ideală pentru a reduce căldura și efectul de orbire fără a avea efect de oglindă. Prezintă o culoare neutră, o excelentă respingere a energiei solare și oferă o remarcabilă protecție UV, blocând 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

Foliile Solar Bronze au un aspect arămiu deosebit integrându-se perfect în arhitectura urbană. Foliile Solar Bronze asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%, făcându-le soluția ideală atât pentru proiecte rezidențiale cât și comerciale. Fabricate prin tehnologie de vârf, foliile Solar Bronze reduc transferul radiațiilor electromagnetice și asigură intimitate pe durata zilei.

Folia Titan este soluția ideală pentru a reduce căldura și efectul de orbire fără a avea efect de oglindă. Prezintă o culoare neutră, o excelentă respingere a energiei solare și oferă o remarcabilă protecție UV, blocând 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

Gama Opti Tune este o folie dual reflexivă ideală atât pentru proiecte rezidențiale cât și proiecte comerciale ample. Foliile OptiTune asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%.