Folii Performanță
energetică

Economie la încălzirea și răcirea clădirilor

Foliile noastre contribuie la reducerea considerabilă a costurilor cu încălzirea și răcirea clădirilor, pe toată durata anului.

Unele tipuri de folii îmbunătățesc izolația termică a ferestrelor, dacă sunt aplicate profesional.

Aceste produse, numite generic folii Low-E (E însemnând emisivitate) îmbunătățesc coeficientul de izolare termică al geamului.

Caracteristici ale foliei
pentru performanță energetică

Foliile noastre contribuie la reducerea considerabilă a costurilor cu încălzirea și răcirea clădirilor, pe toată durata anului.Unele tipuri de folii îmbunătățesc izolația termică a ferestrelor, dacă sunt aplicate profesional.

Aceste produse, numite generic folii Low-E (E însemnând emisivitate) îmbunătățesc coeficientul de izolare termică al geamului.

Folosind foliile noastre solare de ultimă generație, pe lângă contribuția acestora la reducerea semnificativă a cheltuielilor energetice ale clădirii, ajută și la menținerea confortului la locurile de muncă, respectiv reducerea nivelului emisiilor de dioxid de carbon.

Foliile solare pot fi aplicate pe diferite tipuri de geam.

De obicei, foliile metalizate, care au în compoziție aluminiu, cupru și argint, alături de foliile spectral selective, prezintă performanțe deosebite.

Foliile neutrale, care au în compoziție nichel și oțel inoxidabil, prezintă performanțe mai moderate, și sunt destinate pentru utilizare la geamuri transparente și clădiri vechi.

Foliile solare exterioare oferă deasemenea performanțe deosebite, și pot fi aplicate pe orice tip de geam. Rezultatele dorite depind însă nu numai de tipul de folie ales, dar și de tipul geamului și structura clădirii.

Timpul de amortizare a investiției poate ajunge și la mai puțin de 3 ani.

Exemple de folii pentru perfomanță energetică

Gama Silver asigură eficiență maximă la prețuri competitive. Foliile Silver asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%, făcându-le unele dintre cele mai rentabile folii de geam existente. Asigură intimitate pe durata zilei.

Foliile Silver sunt alegerea de succes pentru proiectele de tip comercial atunci când clientul caută un efect vizual puternic, respingerea eficientă a căldurii și cea mai rapidă amortizare a investiției.

Folia Cold Steel este soluția ideală pentru a reduce căldura și efectul de orbire fără a avea efect de oglindă. Prezintă o culoare neutră, o excelentă respingere a energiei solare și oferă o remarcabilă protecție UV, blocând 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

Foliile Solar Bronze au un aspect arămiu deosebit integrându-se perfect în arhitectura urbană. Foliile Solar Bronze asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%, făcându-le soluția ideală atât pentru proiecte rezidențiale cât și comerciale. Fabricate prin tehnologie de vârf, foliile Solar Bronze reduc transferul radiațiilor electromagnetice și asigură intimitate pe durata zilei.

Folia Titan este soluția ideală pentru a reduce căldura și efectul de orbire fără a avea efect de oglindă. Prezintă o culoare neutră, o excelentă respingere a energiei solare și oferă o remarcabilă protecție UV, blocând 99% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

Gama Opti Tune este o folie dual reflexivă ideală atât pentru proiecte rezidențiale cât și proiecte comerciale ample. Foliile OptiTune asigură o reflexie solară ridicată, o respingere impresionantă a energiei solare și un blocaj al razelor UVA și UVB până la 99%.